Vzdělávací a informační středisko Centrum Veronica v Hostětíně, zve všechny příznivce kvalitního jídla a regionálních produktů na jednodenní kurz vaření z místních surovin, který proběhne na Centru Veronica v sobotu 20. listopadu 2016.

Tentokrát se zaměří na přípravu jehněčího a hovězího masa a zeleninových příloh. Prostřednictvím vedoucího z Farmy Rudimov, která bude maso dodávat, pana Jana Žáka, se dozvíte jaký je rozdíl mezi masem v bio kvalitě a masem konvenčním a co všechno má na kvalitu masa vliv. Také bude na kurzu připravená prezentace o možnostech místních zdrojů a dodavatelů ať už se jedná o maso, mléko, vejce či čerstvou zeleninu. Samozřejmě si společně pochutnáte na připravených pokrmech a domů si odnesete nejeden chutný recept.

Přihlásit se můžete u Zdeňky Psotové na tel. 572641855 nebo na emailuzdenka.psotova@veronica.cz.

Cena kurzu: 600Kč / 2 osoby 1000Kč / 3 osoby 1500Kč